Club de Lectura: El món dels vius

Núria Martí i Guillem Terribas

dimecres, 28 d’agost | 19:00 h
Durada: 1 hora

Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell (AVAC)

Carrer August Pi Sunyer, 1, 17210 Calella de Palafrugell

Llibres disponibles a la biblioteca

Compartir

Es comentarà El món dels vius (Pagès Editors, 2024) a càrrec de l'autora Núria Martí i Guillem Terribas, dinamitzador cultural.

"Aquests contes breus, habitats per criatures estranyes ben familiars, formen un recull que mostra el costat fosc de la naturalesa humana. Són històries portades a l’extrem, a l’essència, que posen l’èmfasi en l’humor negre per parlar de la identitat, de la gelosia, de l’amistat, de l’amor i el desamor, de la joventut i la vellesa, de la por, de la potència dels records... De la mort, però també de les ganes de viure. De mares possessives i pares culpables. De fills innocents. De germans terribles. Dels altres i de nosaltres mateixos. Tot, en un joc cinematogràfic, perquè la vida és un gran teatre.Una cinquantena de relats que, segons el jurat del Premi Recvll de narrativa, «aconsegueixen el propòsit d’interessar, divertir i fer pensar el lector, amb escreix».

Si voleu participar al club de lectura de narrativa, a la biblioteca hi trobareu un exemplar per a llegir l'obra i comentar-la el dia del club.

Dimecres
28
ago
19:00 h