Faqs

 • Què necessito per a fer-me el carnet de la biblioteca?
  Només et caldrà el teu carnet d’identitat (DNI) o número d’identificació d’estranger (NIE). Si ets menor de catorze anys, necessitaràs l’autorització del teu pare/mare o tutor legal. El carnet es fa al moment, és vàlid per a totes les biblioteques de Catalunya i gratuït. Només cal abonar 2 € en cas de pèrdua o deteriorament.
 • Què haig de fer per a poder-me connectar a Internet/Wifi?
  Presentar el teu carnet de biblioteca, carnet d’identitat (DNI) o d’identificació d’estranger (NIE) i així et donarem d’alta al sistema i obtindràs un nom d’usuari i clau d’accés per a poder-te connectar. Tindràs quinze hores al mes amb els nostres ordinadors de taula (es recomana, en cas d’afluència, fer una sessió o dos per dia) i trenta hores al mes amb la connexió wifi que podràs gestionar com tu vulguis.
 • Com puc reservar un ordinador?
  A través del nostre web, el telèfon de la biblioteca 972.30.48.09 o per correu electrònic a biblioteca@palafrugell.cat
 • Puc imprimir a la biblioteca?
  Sí, des dels nostres ordinadors de taula a un preu de 0,10 € la fulla b/n i 0,40 € la fulla a color.
 • Quants dies puc tenir en préstec els documents? Es pot renovar?
  El material el deixem per un període de trenta dies, renovable fins a un màxim de dues vegades sempre que el document/s en qüestió no tinguin una reserva. En aquest cas, s’han de tornar. Per renovar es pot fer presencialment a la mateixa biblioteca, trucant-nos per telèfon al 972.30.48.09 o enviant-nos un correu a biblioteca@palafrugell.cat
 • On puc consultar el fons/catàleg de la biblioteca i de les biblioteques en general?
  A l’adreça http://cataleg.atena.biblioteques.cat/
 • Què puc fer si no teniu el document que busco?
  Te’l podem demanar en préstec interbibliotecari (préstec entre biblioteques) a qualsevol altra biblioteca, sempre que el tinguin disponible i no estigui exclòs de préstec. També pots fer la petició tu mateix des del catàleg Atena (http://cataleg.atena.biblioteques.cat/)
 • Com puc estar al dia de les activitats i novetats de la biblioteca?
  Les activitats les trobareu impreses a la nostra agenda mensual a la biblioteca, les podeu consultar també al nostre web, així com a la difusió que en fem al nostre compte de Twitter @bibpalafrugell, d’Instagram @bibliotecapalafrugell i Facebook. Les novetats també estan disponibles al nostre web, Twitter i Instagram amb periodicitat mensual. Tant en el cas de les activitats com de les novetats teniu l’opció de fer la subscripció per a rebre-les per correu electrònic. Ho podeu demanar al 972.30.48.09 o a biblioteca@palafrugell.cat
 • Teniu préstec de llibres electrònics?
  Disposem del web Biblio Digital on, amb el carnet de la biblioteca, teniu a l’abast una gran quantitat de llibres, música, audiollibres, revistes, pel·lícules i audiovisuals en format electrònic. El seu funcionament és molt senzill i el podeu trobar explicat a la part superior dreta “Ajuda”.